Doorgaan naar inhoud
Nieuw! Huidbeschermende UV-Lotion met SPF-50

Nieuw! Huidbeschermende UV-Lotion met SPF-50

Blijf smeren! Huidbeschermende UV-Lotion met SPF-50 voor professioneel gebruik.

Met de zomer in aantocht is het belangrijker dan ooit om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zoals huidkanker.

Lang verhaal kort! Huidartsen adviseren om huidschade door zon te minimaliseren. En dat doe je vooral door te smeren. Heel veel te smeren in de zonnige maanden. Je smeert je in tegen UVA- En UVB- straling. UVA – ‘A’ staat voor aging – dringt diep door in je huid en tast daar de cellen aan. De B-variant staat voor burning, en beschadigt de bovenste huidlaag. Allebei stralingen waar je je huid zo goed als mogelijk tegen wilt beschermen.

Daarom introduceren wij met trots onze UV-beschermingsproducten en UV-beschermingspunten, een uniek en innovatief initiatief dat zonnebrandcrème met hoge SPF biedt. Zo zorgt u ervoor dat medewerkers, bezoekers en klanten veilig van de zon kunnen genieten.

Voor het volledige assortiment klik u hier!

 

UV-Beschermingspunt! Het punt waar u investeert in de huid van anderen

Ga nog een stapje verder en investeer in de huid van uw personeel of klanten door het neerzetten en aanbieden van een UV-beschermingspunt.

De beschermingspunten kunnen worden gepersonaliseerd door zuilen te voorzien van uw bedrijfslogo of reclame. Dit biedt u een unieke kans om uw bedrijf op een positieve manier te promoten en uw betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw doelgroep te benadrukken. Daarnaast draagt het op maat maken van de zuilen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.

 

Bewustwording van zonbescherming

Door UV-beschermingspunten te implementeren, draagt u bij aan het vergroten van de bewustwording van zonbescherming. Uw medewerkers, bezoekers en klanten zullen de waarde inzien van het beschermen van hun huid tegen schadelijke straling en zullen zich aangemoedigd voelen om verantwoorde keuzes te maken wanneer ze van de zon genieten.

Positieve bedrijfscultuur

Het aanbieden van UV-beschermingspunten getuigt van een zorgzame bedrijfscultuur. U laat zien dat u geeft om het welzijn van uw medewerkers en dat u hun gezondheid serieus neemt. Dit kan resulteren in een positieve werkomgeving, verhoogde loyaliteit en een positieve indruk op uw klanten en bezoekers.

Gemakkelijk te plaatsen

De UV – Beschermingspunten zijn gemakkelijk en op strategische locaties binnen uw bedrijf te plaatsen, zoals bij de receptie, in gemeenschappelijke ruimtes of buiten bij evenementen. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke dispenser, dit zorgt ervoor dat medewerkers, klanten of bezoekers zonnebrandcrème kunnen verkrijgen wanneer nodig.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op. info@doseer.nl of bellen naar 0314-740320

Vorig artikel Bolsius Relight Refills met een brandduur van 30h
Volgend artikel De groene innovatie van Werner & Mertz