Doorgaan naar inhoud

Werken bij

Onze vacatures

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder onze vacatures.


Momenteel geen vacatures.

 


Onze ambities

Sanne en Pieter medewerkers Doseer Reinigingsmiddelen

Doseer is een jong, enthousiast bedrijf dat als doel heeft partner te zijn op het gebied van hygiëne. Als totaalleverancier van reinigingsmiddelen zijn wij er niet alleen om producten te leveren, maar ook om organisaties samen met onze specialisten te adviseren, trainen en begeleiden. Altijd onafhankelijk en gedreven. Onze kracht is onze aanpak: de combinatie van nuchterheid, flexibiliteit en vooral doen! De sectoren waar wij ons op richten zijn: Horeca, overheidsinstellingen, grootverbruikers en midden- en klein bedrijf.

Wil jij ook bijdragen aan onze ambities? Solliciteer dan nu!

Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0314 - 74 03 20 of info@doseer.nl


Onze mensen

De medewerkers bij Doseer zijn enthousiast, informeel, collegiaal, sportief en stropen de mouwen op om haar klanten optimaal te bedienen. We werken samen, staan voor elkaar klaar, we zijn elkaars vangnet. Een ieder met zijn of haar eigen kennis en kunde. Onze key is flexibiliteit.

Maak kennis met onze mensen


Ons bedrijf

Doseer Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebeid van schoonmaak en hygiëne.
Vanuit de Achterhoek werken wij vol enthousiasme en plezier om onze klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport.

Missie
Onze missie is om samen met onze klanten en partners een duurzaam schoneEef en Anton medewerkers Doseer Reinigingsmiddelen omgeving te creëren, waarbij persoonlijk contact en hoge mate van service centraal staan. We zetten ons in voor het bieden van milieuvriendelijke, efficiënte en hoogwaardige schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een gezondere en schonere wereld. Als een maatschappelijk betrokken bedrijf in de regio Achterhoek, streven we ernaar om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die bijdragen aan hun succes en welzijn.

Onze inzet voor samenwerking, duurzaamheid en verantwoord ondernemen is geworteld in alles wat we doen. We zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om onze producten en diensten te verbeteren, onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Visie
Onze visie is om een toonaangevende partner te zijn in de schoonmaakbranche, die een blijvende positieve impact heeft op het milieu en de samenleving in de regio Achterhoek. We streven ernaar om de voorkeursleverancier te worden voor duurzame en innovatieve schoonmaakoplossingen, waarbij persoonlijk contact, samenwerking en hoge mate van service gewaardeerd worden.

We zien een wereld voor ons waarin bedrijven, gemeenschappen en individuen samenwerken om een duurzame balans te vinden tussen welvaart, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We streven ernaar om een katalysator te zijn voor verandering, door het bevorderen van bewustzijn, educatie en betrokkenheid rond milieuvriendelijke oplossingen en duurzame keuzes in de schoonmaaksector.

Onze visie is om een wereld te creëren waar “Samen Duurzaam Schoon” de norm is, en waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan een betere, schonere en gezondere toekomst.

Lees meer over ons bedrijf