Doorgaan naar inhoud

Werken bij

Onze vacatures

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder onze vacatures.


Momenteel geen vacatures.

 


Onze ambities

Doseer is een jong, enthousiast bedrijf dat als doel heeft partner te zijn op het gebied van hygiëne. Als totaalleverancier van reinigingsmiddelen zijn wij er niet alleen om producten te leveren, maar ook om organisaties samen met onze specialisten te adviseren, trainen en begeleiden. Altijd onafhankelijk en gedreven. Onze kracht is onze aanpak: de combinatie van nuchterheid, flexibiliteit en vooral doen! De sectoren waar wij ons op richten zijn: Horeca, overheidsinstellingen, grootverbruikers en midden- en klein bedrijf.

Wil jij ook bijdragen aan onze ambities? Solliciteer dan nu!

Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0314 - 74 03 20 of info@doseer.nl


Onze mensen

De medewerkers bij Doseer zijn enthousiast, informeel, collegiaal, sportief en stropen de mouwen op om haar klanten optimaal te bedienen. We werken samen, staan voor elkaar klaar, we zijn elkaars vangnet. Een ieder met zijn of haar eigen kennis en kunde. Onze key is flexibiliteit.

Maak kennis met onze mensen


Ons bedrijf

Doseer Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebeid van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken wij vol enthousiasme en plezier om onze klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport.

Lees meer over ons bedrijf