Doorgaan naar inhoud

Onderwijs

Samen naar een schone school! Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken van scholen is van cruciaal belang. Het lijkt eenvoudig maar toch is het schoonmaken van een school echt anders. Het gebruiksgedrag in de toiletten is namelijk hoog en de in- en uitloop van het gebouw is groot. Vloeronderhoud is daarom van groot belang en vormt vaak een struikelblok.

Een gezonde luchtkwaliteit draagt bij aan een positieve impact op de leerprestaties. Het schoon en veilig houden van de school is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Naast het leveren van luchtverfrissers kan Doseer.nl u ook adviseren en helpen in luchtbehandelingssystemen.

  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Totaal leverancier
  • Duurzame partner
  • Training en ondersteuning op locatie

Contact opnemen?

Duurzame oplossingen

Doseer.nl werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier en toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Vloeroplossingen

Aan het schoonmaken van vloeren in scholen worden specifieke eisen gesteld. Veel kinderen hebben last van allergieën zoals huisstofmijt, maar zijn tegelijkertijd ook overgevoelig voor bestanddelen van schoonmaakmiddelen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de vloeren dagelijks en periodiek goed te onderhouden. Droog stofwissen, klamvochtig moppen of machinaal schrobzuigen zijn hier enkele voorbeelden van. Dit in combinatie met de juiste producten zorgt voor een optimaal vloerresultaat en een langere levensduur van uw vloeren.

Welk verschil kan Doseer.nl voor u maken?

  • Milieuvriendelijke producten
  • Totaaloplossingen

Dispensers in bruikleen

Nieuwe dispenserlijn inkopen, geen zin in een grote investering vanwege een te krap budget? Doseer.nl biedt u de mogelijkheid om dispensers in bruikleen af te nemen.

Waarom kiezen klanten voor dispensers in bruikleen?

  • Géén aanschafkosten
  • Realiseren van kostenbesparing
  • Frisse nieuwe uitstraling van uw sanitaire ruimten!
Dispenserlijn tonen -> Quartz dispensers of Tork laten zien

Ondersteuning in metingen en audits

Samen zorg dragen en het waarborgen van kwaliteit. Doseer.nl kan u ondersteunen met het verrichten van officiële metingen en het uitvoeren van audits op locatie. Dat kan met een VSR KMS, VSR DKS+ meting, maar ook door een HACCP audit. De uitslag van deze meting kan een direct aanknopingspunt zijn om de dienstverlening binnen uw organisatie verder aan te scherpen en te verbeteren.

Interesse? Neem nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 0314-743042 of mailen naar info@doseer.nl

Eenvoudig en snel bestellen

Eigen online bestelomgeving. Nooit meer zoeken naar de juisten artikelen! Binnen onze shop kunnen wij een eigen online bestelomgeving creëren. Zo kunt u eenvoudig en snel al uw producten bestellen. Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem, per vestiging kunnen wij voor u een eigen bestelomgeving aanmaken.

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck – Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op