Doorgaan naar inhoud

Horeca, Sport & Recreatie

Gastvrijheid, klantgerichtheid en klantbeleving versus hygiëne en reinigingsmiddelen. Wat zijn de overeenkomsten en hoe kan Doseer het verschil maken? De gastvrijheid en beleving die gasten ervaren, hangt in hoge mate samen met de kwaliteit en eerste indruk van de schoonmaak van het bedrijf.

We kennen allemaal het gezegde ‘you never get a second chance to make a first impression’. Doseer kan bijdragen aan dit schone, frisse en optimale WOW-effect! Dit doen we door mee te denken en te werken aan een schone, HACCP-conforme omgeving. Daarnaast komen we graag bij jou op locatie om de medewerkers niet alleen te trainen maar ook wegwijs te maken in het toepassen van de juiste protocollen. Zo werken we samen aan een schone en hygiënische bereidings- of verblijfsplek.

Horeca

Duurzame en milieuvriendelijk schoonmaakmiddelen

Duurzaam werken betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mensvriendelijk werken. Motiveer en inspireer uw medewerkers door te werken met gecertificeerde (ecologische) en duurzame schoonmaakmiddelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het welzijn en bewustzijn van uw medewerkers. Onze duurzame en hoog geconcentreerde schoonmaakproducten dragen niet alleen bij aan het beste schoonmaakresultaat, maar ook aan het reduceren van het verpakkingsmateriaal.

Van HACCP en Hygiënecodes tot voedselveiligheid: op maat, praktijkgericht en hooggewaardeerd.

Of het nu gaat om gestructureerde methodes om alle relevante gevaren in levensmiddelen te elimineren of het analyseren van de gevaren in het productieproces. Doseer is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van officiële metingen en audits in de horeca en recreatie. Te denken aan:

  • Kwaliteitsmetingen (VSR- KMS)
  • Dagelijkse metingen (VSR- DKS+)
  • Belevingsmetingen (VSR- KBS)
  • 0-Metingen
  • HACCP audits (grootkeuken in zorginstellingen / horeca/ kleinschalige keukens)
  • Trainingen (schoonmaak-trainingen en HACCP trainingen)
Meer over kwaliteitsmetingen en audits

Hygiëne audit

Wenst u een controle of extra check op uw HACCP beleid, zoekt u een onafhankelijke beoordelaar? Neem dan contact met ons op. Doseer.nl voert audits uit op het naleven van de hygiënerichtlijnen die in de hygiënecode voor de horeca en recreatie staan vermeld. U krijgt alle handvatten aangereikt voor het opstellen en het naleven van een hygiëneplan. Dit plan wordt vervolgens door onze HACCP deskundige beoordeelt, zodat u voldoet aan de eisen.

  • Advies op maat
  • Producttraining op locatie
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Vaatwas & keukenconcept met audit

Gratis nieuwe sanitaire inrichting

Is uw sanitaire ruimte aan een opknapbeurt toe? Doseer beschikt over een breed assortiment en meerdere dispenserlijnen, van kunststof tot RVS, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en nemen u het werk uit handen voor een goede sanitaire hygiëne. Doseer hangt namelijk de dispensers kosteloos* voor u op.
* vraag naar de voorwaarden

Uniek ‘Pimp your toilet’!

Heeft u altijd al uw toilet of keuken willen “pimpen”. Doseer kan uw dispensers geheel naar eigen wens personaliseren. Om tot het gewenste resultaat te komen kunt u zelf een ontwerp aanleveren of maken wij samen met onze vormgever een ontwerp voor u. Voor meer informatie, neem contact met ons op

Lees meer over personaliseren

Hygiënisch borstelwerk

Bezems, vloertrekkers, handtrekkers en borstels die voldoen aan strenge hygiëne eisen. De vloertrekkers, bezems, borstels en luiwagens van Hillbrush zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de voedsel- en drank verwerkende industrie, maar ook voor wellness, badkamers en professionele keukens. De borstels en vloertrekkers zijn bestand tegen hoge temperaturen en zeer duurzaam in gebruik. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u wegwijs kunnen maken in de wereld van het hygiënisch borstelwerk.

Vaatwassystemen

Voor elk type vaatwas het juiste middel adviseren, dat is wat ons dagelijks bezighoudt. Betreft het een industriële of bedrijfsmatige vaatwasmachine? Is er een mogelijkheid om de machine aan te sluiten op een doseersysteem of moet de vaatwasmachine gevuld worden door middel van handmatige dosering? Welke hardheid heeft het water? Wordt er gebruik gemaakt van een waterontharder? Dit zijn enkele vragen die wij in kaart brengen voordat wij het juiste product aan u adviseren.

Wij werken hierin samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Ecolab, Diversey, Dr. Weigert, Werner en Mertz en natuurlijk het eigen huismerk van Doseer. Door deze samenwerking kunnen wij iedere horeca, sport en recreatie locatie voorzien van het beste advies!

Klant aan het woord
Betaald Voetbal De Graafschap

Wij vinden het belangrijk om Achterhoekse partners aan ons te binden waar wij langdurige samenwerkingen mee aan willen gaan. Doseer is zo’n partner. Al jaren verzorgen zij voor ons de hardware en producten in de sanitaire ruimtes in het gehele stadion en op onze trainingslocatie. Ook de vaatwasmiddelen en linnewas doseersystemen zijn door hun geadviseerd en geinstalleerd. Doseer is door al die jaren een zeer betrouwbare partner gebleken. Servicegericht, Achterhoekse mentaliteit en kwaliteit sluiten naadloos aan bij onze kernwaarden: samen, eerlijk en D’RAN!

Bram Huntink/strong>
Event & Facilitair manager Betaald voetbal de Graafschap

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op