Doorgaan naar inhoud

Inschrijven nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief - belangrijk voor jou als klant van Doseer Reinigingsmiddelen B.V.

Vanuit de Achterhoek werken wij vol enthousiasme om jou dagelijks te voorzien van het allerbeste op het gebied van schoonmaak en hygiëne.

Via onze nieuwsbrief communiceren wij belangrijke productinformatie, aanbiedingen én nieuwtjes over Doseer.

Wij hebben wettelijk gezien jouw persoonlijke aanmelding nodig om deze nieuwsbrief te mogen versturen.

Subscribe

* indicates required

Doseer.nl gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@doseer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Belangrijk om aan te geven: wij streven ernaar om de nieuwsbrief één keer per maand te versturen, dus je wordt niet overspoelt met onze digitale mailings.

Hartelijk bedankt voor je aanmelding!

Met vriendelijke groet,
Team Doseer

P.S.: Ook wij zijn actief op Social media! Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn?

Like ons op facebook.com/doseer.nl
Volg ons op linkedin.com/company/17941519
 Volg ons op https://www.instagram.com/doseer.nl/