Doorgaan naar inhoud

Industrie

Het aanbod in producten voor de reiniging in de industrie is breed en divers bij Doseer.nl. Te denken valt aan poetsdoeken vervaardigd uit oud textiel, papierwaren en non-woven materialen. Ook kunnen wij u helpen en adviseren bij de keuze in de juiste dispensers, absorptiematerialen, handzepen en toiletpapier.

Vuilsoorten waar medewerkers dagelijks mee te maken hebben zijn olie, vet en chemicaliën. Het bevuilt handen, plakt aan gereedschap en zorgt voor beschadigingen aan machines en apparatuur. Doseer.nl draagt bij aan een productieve, schone maar vooral veilige werkomgeving.

 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Totaalleverancier
 • Duurzame partner
 • Deskundig advies op locatie
 • Levering tot in de werkkast of op locatie per vestiging

Contact opnemen?

Vraag meer informatie aan.

0314 - 74 03 20

Absorptiematerialen

Absorptiematerialen hebben specifieke eigenschappen waardoor deze ingezet kunnen worden bij verschillende calamiteiten, bijvoorbeeld bij een lekkage. Er zijn verschillende soorten absorptiematerialen verkrijgbaar zoals: rollen, doeken korrels en socks. Zo is er altijd een geschikt absorptiemiddel beschikbaar voor elk type vervuiling of lekkage. Wenst u advies, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Industriepapier, poetsrollen en poetsdoeken

Diverse formaten, kleuren en kwaliteiten. Papier wordt vaker gebruikt dan dat we denken. De belangrijkste punten waar u aan moet denken bij het kopen van papier, poetsrollen en poetsdoeken zijn:

 • Absorptievermogen
 • Afmetingen
 • Gramsgewicht en aantal lagen papier

Daarnaast is het belangrijk te letten op:

 • De kleur, bijvoorbeeld blauw volgens de norm HACCP
 • De geschiktheid! Voor bijvoorbeeld ontvettings-, en reinigingswerkzaamheden
 • Pluisarm, Duurzaam en Economisch

Wenst u advies op maat, neem dan gerust contact met ons op via 0314-740320 of mail naar info@doseer.nl

Industriële zepen en huidverzorging

Gezonde handen zijn productieve handen!
Goede handhygiëne is ontzettend belangrijk. Kies de handzeep die past bij het type vuil. Of het nou gaat om een lotion-, hygiënische of industriële zeep, wij voorzien u graag van advies. Hieronder alvast kort twee varianten in beeld:

 • Lotion zeep – geschikt voor dagelijks gebruik, licht geparfumeerd. Zowel in vloeibare vorm als in foam te verkrijgen. Kleine tip; foam is zuinig in gebruik en kan u een besparing opleveren.
 • Industriële zeep – geschikt voor hardnekkig vuil, bevat een lichte maar natuurlijke schuurkorrel voor een optimale en zachte reiniging.

Eenvoudig en snel bestellen

Ons Klantenportaal geeft u toegang tot uw eigen online op maat gemaakte bestelomgeving. In het Klantenportaal zetten wij de producten die u dagelijks gebruikt tegen de afgesproken condities. Heeft u meerdere vestigingen? óók dat is geen probleem! U selecteert eerst de locatie waar wij moeten bezorgen en vervolgens selecteert u de juiste producten. De bestelling zal vervolgens binnen enkele werkdagen op de juiste plek worden afgeleverd.

Interesse?

Neem nu contact met ons op.
U kunt ons bellen op 0314 - 74 30 42 of mailen naar info@doseer.nl

Duurzaame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Duurzaam werken betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mensvriendelijk werken. Motiveer en inspireer medewerkers door te werken met gecertificeerde (ecologische) en duurzame schoonmaakmiddelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het welzijn en bewustzijn van de medewerkers. Onze duurzame en hoog geconcentreerde schoonmaakproducten dragen niet alleen bij aan het beste schoonmaakresultaat, maar ook aan het reduceren van het verpakkingsmateriaal.

Duurzame oplossingen

Doseer werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier en toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Ondersteuning in metingen en audits

Samen zorgdragen en het waarborgen van kwaliteit.
Doseer ondersteunt met het verrichten van officiële metingen en het uitvoeren van audits op locatie. Dat kan met een VSR KMS, VSR DKS+ meting, maar ook door een HACCP-audit. De uitslag van deze meting kan een direct aanknopingspunt zijn om de dienstverlening binnen de organisatie verder aan te scherpen en te verbeteren.

Meer over kwaliteitsmetingen en audits

Klant aan het woord

“Al jarenlang zijn wij als Achterhoeks bedrijf buitengewoon tevreden met Doseer.nl als onze leverancier. De kwaliteit van hun producten en uitstekende service hebben keer op keer aan onze verwachtingen voldaan. Vooral het persoonlijk contact met het team van Doseer.nl heeft voor ons een meerwaarde.”

Haico Zandvoort
Zandvoort Draadindustrie

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op