Doorgaan naar inhoud

Industrie

Het aanbod in producten voor de reiniging in de industrie is breed en divers bij Doseer.nl. Te denken valt aan poetsdoeken vervaardigd uit oud textiel, papierwaren en non-woven materialen. Ook kunnen wij u helpen en adviseren bij de keuze in de juiste dispensers, absorptiematerialen, handzepen en toiletpapier.

Vuilsoorten waar medewerkers dagelijks mee te maken hebben zijn olie, vet en chemicaliën. Het bevuilt handen, plakt aan gereedschap en zorgt voor beschadigingen aan machines en apparatuur. Doseer.nl draagt bij aan een productieve, schone maar vooral veilige werkomgeving.

 • Eenvoudig en snel bestellen
 • Totaal leverancier
 • Levering tot in de werkkast of op locatie per vestiging
 • Duurzame partner
 • Deskundig advies op locatie

Contact opnemen?

Absorptiematerialen

Absorptiematerialen hebben specifieke eigenschappen waardoor deze ingezet kunnen worden bij verschillende calamiteiten, bijvoorbeeld bij een lekkage. Er zijn verschillende soorten absorptiematerialen verkrijgbaar zoals: rollen, doeken korrels en socks. Zo is er altijd een geschikt absorptiemiddel beschikbaar voor elk type vervuiling of lekkage. Wenst u advies, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Industriepapier, poetsrollen en poetsdoeken

Diverse formaten, kleuren en kwaliteiten. Papier wordt vaker gebruikt dan dat we denken. De belangrijkste punten waar u aan moet denken bij het kopen van papier, poetsrollen en poetsdoeken zijn:

 • Absorptievermogen
 • Afmetingen
 • Gramsgewicht en aantal lagen papier

Daarnaast is het belangrijk te letten op:

 • De kleur, bijvoorbeeld blauw volgens de norm HACCP
 • De geschiktheid! Voor bijvoorbeeld ontvettings-, en reinigingswerkzaamheden
 • Pluisarm, Duurzaam en Economisch

Wenst u advies op maat, neem dan gerust contact met ons op via 0314-740320 of mail naar info@doseer.nl

Industriële zepen en huidverzorging

Gezonde handen zijn productieve handen! Goede handhygiëne is ontzettend belangrijk. Kies de handzeep die past bij het type vuil. Of het nou gaat om een lotion-, hygiënische of industriële zeep, wij voorzien u graag van advies. Hieronder alvast kort twee varianten in beeld:

 • Lotion zeep – geschikt voor dagelijks gebruik, licht geparfumeerd. Zowel in vloeibare vorm als in foam te verkrijgen. Kleine tip; foam is zuinig in gebruik en kan u een besparing opleveren.
 • Industriële zeep – geschikt voor hardnekkig vuil, bevat een lichte maar natuurlijke schuurkorrel voor een optimale en zachte reiniging.
Iets over dispensers nog interessant – afbeelding hygienestation DEB Stoko.

Eenvoudig en snel bestellen

Eigen online bestelomgeving. Nooit meer zoeken naar de juisten artikelen! Binnen onze shop kunnen wij een eigen online bestelomgeving creëren. Zo kunt u eenvoudig en snel al uw producten bestellen. Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem, per vestiging kunnen wij voor u een eigen bestelomgeving aanmaken.


Interesse? Neem nu contact met ons op. U kunt ons bellen op 0314-743042 of mailen naar info@doseer.nl

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck – Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op