Doorgaan naar inhoud

“Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst”

De eerste Green Deal in de zorg heeft een brede beweging in gang gezet. Naar aanleiding van ‘Nederland op weg naar een duurzame zorg’, zijn steeds meer mensen gemotiveerd geraakt om zich in te zetten voor een verduurzaming van de branche. Van instellingen en professionals, tot patiënten en cliënten. Maar ook overheden en leveranciers van producten en diensten maken zich hard voor een groene zorgsector.

Doseer weet als geen ander dat kwalitatieve zorg valt of staat met goede hygiëne. Onze dienstverlening bevat meer dan enkel het leveren van de juiste gecertificeerde verbruiksartikelen. Wij ondersteunen u met specifiek advies en het opstellen van werkprogramma’s. Daarnaast verzorgen we trainingen voor uw medewerkers, die daardoor een gezonde leefomgeving bieden aan uw gasten.

Duurzame oplossingen

Doseer werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We willen zo min mogelijk impact op het milieu. Zo ook bij het gebruik van reinigingsmiddelen. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier. En toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Belangrijke keurmerken

  • Deskundig advies
  • Trainingen en ondersteuning op locatie
  • Duurzame oplossingen

Ondersteuning in metingen en audits

Doseer ondersteunt u ook met het verrichten van officiële metingen en het uitvoeren van audits op locatie. Dat kan met een VSR KMS, VSR DKS+ meting, maar ook door een HACCP audit. De uitslag van deze meting kan een direct aanknopingspunt zijn om de dienstverlening binnen uw organisatie verder aan te scherpen en te verbeteren.

Lees meer over ondersteuning in metingen


Doseer Reinigsmiddelen

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck
Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op