Doorgaan naar inhoud

Schoonmaakbedrijven

Samen werken naar een frisse schone omgeving! Of het nou gaat om het schoonmaken van kantoren, industrie, zorg, onderwijs, Retail of zwembaden.

Doseer.nl levert het totale pakket. Doseer.nl is een efficiënte en vooral flexibele partner en schoonmaakgroothandel voor schoonmaakbedrijven. Onze betrokken medewerkers delen graag hun kennis en ervaring om u van het beste assortiment te voorzien.

  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Totaal leverancier
  • Duurzame partner

Contact opnemen?

Gepersonaliseerde bestelomgeving en levering per locatie

Wij ontzorgen u graag!

Per schoonmaaklocatie een eigen bestelomgeving is wel zo makkelijk. Doseer.nl biedt schoonmaakbedrijven de mogelijkheid om per locatie te bestellen, het voordeel is ook nog eens dat de goederen op de gewenste locatie worden bezorgd. U hoeft nooit meer na te denken hoeveel schoonmaakartikelen u mee hoeft te nemen per locatie of met volle bussen rond te rijden om alle locaties te faciliteren van schoonmaakartikelen, wij ontzorgen u graag.

Eenvoudig en snel bestellen

Eigen online (privé) bestelomgeving. Nooit meer zoeken naar de juisten artikelen! Binnen onze shop kunnen wij een online privé bestelomgeving creëren. Zo kunt u eenvoudig en snel al uw producten bestellen. Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem, per vestiging kunnen wij voor u een eigen bestelomgeving aanmaken. Tevens kunt u uw facturen downloaden zodat u direct inzage heeft in uw historische bestellingen.

Nieuw opstart project?

Doseer.nl inventariseert, adviseert, traint en richt in! Om u zoveel mogelijk te ontzorgen en zo efficiënt mogelijk te werken, geven wij u per locatie advies en richten wij indien u dat wenst samen de werkkasten in. We geven u de gewenste opstartbegeleiding zodat u snel, efficiënt en effectief van start kunt gaan.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam werken betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mensvriendelijk werken. Motiveer en inspireer uw medewerkers door te werken met gecertificeerde (ecologische) en duurzame producten. Dit is niet alleen goed voor (Goed voor niet alleen) het milieu, maar ook voor het welzijn en bewustzijn van uw medewerkers. Onze duurzame en hoog geconcentreerde producten dragen niet alleen bij aan het beste schoonmaakresultaat, maar ook aan het reduceren van verpakkingsmateriaal.

https://wmprof.com/nl_be/nl/home.html
Zie afbeelding keuken Werner en Mertz.

Duurzame oplossingen

Doseer.nl werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier en toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Ondersteuning in metingen en audits

Samen zorg dragen en het waarborgen van kwaliteit. Doseer.nl kan u ondersteunen met het verrichten van officiële metingen en het uitvoeren van audits op locatie. Dat kan met een VSR KMS, VSR DKS+ meting, maar ook door een HACCP audit. De uitslag van deze meting kan een direct aanknopingspunt zijn om de dienstverlening binnen uw organisatie verder aan te scherpen en te verbeteren.

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck – Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op