Doorgaan naar inhoud

Schoonmaakbedrijven

Samen werken naar een frisse schone omgeving!
Of het nou gaat om het schoonmaken van kantoren, industrie, zorg, onderwijs, Retail of zwembaden.

Doseer levert het totale pakket. Doseer is een efficiënte en vooral flexibele partner en schoonmaakgroothandel voor schoonmaakbedrijven. Onze betrokken medewerkers delen graag hun kennis en ervaring om u van het beste assortiment te voorzien.

Bekijk onze schoonmaakartikelen
Schoonmaakartikelen - Doseer
  • Eenvoudig en snel bestellen via ons Klantenportaal
  • Levering tot in de werkkast of per schoonmaaklocatie
  • Optimalisatie inkoop-, en schoonmaakproces
  • Totaalleverancier Schoonmaakartikelen
  • Duurzame partner in schoonmaak
  • Training en ondersteuning op locatie

Contact opnemen?

Vraag meer informatie aan.

0314 - 74 03 20

Gepersonaliseerde bestelomgeving en levering per locatie

Wij ontzorgen u graag!

Per schoonmaaklocatie een eigen bestelomgeving is wel zo makkelijk. Doseer.nl biedt schoonmaakbedrijven de mogelijkheid om per locatie te bestellen, het voordeel is ook nog eens dat de goederen op de gewenste locatie worden bezorgd. U hoeft nooit meer na te denken hoeveel schoonmaakartikelen u mee hoeft te nemen per locatie of met volle bussen rond te rijden om alle locaties te faciliteren van schoonmaakartikelen, wij ontzorgen u graag.

Eenvoudig en snel bestellen

Eigen online (privé) bestelomgeving. Nooit meer zoeken naar de juisten artikelen! Binnen onze shop kunnen wij een online privé bestelomgeving creëren. Zo kunt u eenvoudig en snel al uw producten bestellen. Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem, per vestiging kunnen wij voor u een eigen bestelomgeving aanmaken. Tevens kunt u uw facturen downloaden zodat u direct inzage heeft in uw historische bestellingen.

Nieuw opstart project?

Doseer.nl inventariseert, adviseert, traint en richt in! Om u zoveel mogelijk te ontzorgen en zo efficiënt mogelijk te werken, geven wij u per locatie advies en richten wij indien u dat wenst samen de werkkasten in. We geven u de gewenste opstartbegeleiding zodat u snel, efficiënt en effectief van start kunt gaan.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam werken betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mensvriendelijk werken. Motiveer en inspireer uw medewerkers door te werken met gecertificeerde (ecologische) en duurzame producten. Dit is niet alleen goed voor (Goed voor niet alleen) het milieu, maar ook voor het welzijn en bewustzijn van uw medewerkers. Onze duurzame en hoog geconcentreerde producten dragen niet alleen bij aan het beste schoonmaakresultaat, maar ook aan het reduceren van verpakkingsmateriaal.

Duurzame oplossingen

Doseer.nl werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier en toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Ondersteuning in metingen en audits

Samen zorg dragen en het waarborgen van kwaliteit. Doseer.nl kan u ondersteunen met het verrichten van officiële metingen en het uitvoeren van audits op locatie. Dat kan met een VSR KMS, VSR DKS+ meting, maar ook door een HACCP audit. De uitslag van deze meting kan een direct aanknopingspunt zijn om de dienstverlening binnen uw organisatie verder aan te scherpen en te verbeteren.

Meer over kwaliteitsmetingen en audits

Klant aan het woord

Facility Groep Nederland is een echt hands on bedrijf en heeft ruim 400 medewerkers die dagelijks bij veel opdrachtgevers aan het werk zijn. Het is dan prettig dat je dan een partner hebt die goed bereikbaar is en zelf ook zeer snel kan handelen. De lijnen zijn kort en dat is heel fijn werken voor ons daarnaast is de prijs kwaliteitsverhouding kloppend.


Doseer geeft onze mensen ook trainingen en instructies op het gebied van de nieuwste schoonmaakmaterialen en middelen en neemt daarbij periodiek ook schoonmaakinnovaties mee iets wat wij als facilitair specialist zeer belangrijk vinden. Wij vinden het ook fijn dat wij rechtstreeks zaken doen met de eigenaren Hendrik Jan en Jeroen. Zij zijn dus op de hoogte van de wensen, eisen en beloftes van ons partnership. Dit resulteert voor ons in directe servicegerichtheid en een inmiddels langdurige samenwerking.

Floris Smeitink
Commercieel Manager Facility Groep Nederland

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op