Doorgaan naar inhoud
De groene innovatie van Werner & Mertz

De groene innovatie van Werner & Mertz

Werner & Mertz staat bekend om hun innovatieve benadering van duurzame reinigingstechnologie, die het milieu zo min mogelijk belast en tegelijkertijd maximale reinigingskracht biedt. Hier zijn enkele voorbeelden van de nieuwste ontwikkelingen in duurzame reinigingstechnologie van Werner & Mertz:

 1. Fles van 100% gerecycled plastic:
  Werner & Mertz heeft een primeur met de eerste fles voor reinigingsmiddelen die volledig bestaat uit gerecycled plastic, genaamd Recyclaat. Dit is een belangrijke stap om de hoeveelheid plastic afval te verminderen en de kringloopeconomie te bevorderen.
 1. Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen:
  Werner & Mertz heeft een reeks biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen ontwikkeld die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Deze producten zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veiliger voor mens en dier.
 1. Innovatieve verpakkingen:
  Werner & Mertz heeft verschillende innovatieve verpakkingsoplossingen ontwikkeld om de milieubelasting te verminderen, zoals navulverpakkingen en verpakkingen die minder grondstoffen vereisen.
 1. Duurzame productiemethoden
  Werner & Mertz streeft ernaar om hun productiemethoden zo duurzaam mogelijk te maken door het verminderen van water- en energieverbruik, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het minimaliseren van afval.
 1. Cradle to Cradle-certificering
  Werner & Mertz is het eerste bedrijf ter wereld dat de Cradle to Cradle-certificering heeft ontvangen voor hun reinigingsmiddelen. Deze certificering houdt in dat alle materialen die worden gebruikt in het productieproces van de reinigingsmiddelen volledig veilig zijn voor mens en milieu en dat alle materialen kunnen worden hergebruikt of gerecycled.
 1. CO2-neutrale productie:
  Werner & Mertz heeft zichzelf ten doel gesteld om tegen 2025 CO2-neutraal te produceren. Dit houdt in dat ze hun energieverbruik drastisch verminderen en hernieuwbare energiebronnen gebruiken om de resterende CO2-uitstoot te compenseren.
 1. Verbeterde schoonmaakprestaties:
  Ondanks hun focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, presteren de reinigingsmiddelen van Werner & Mertz ook uitstekend in termen van schoonmaakkracht. Ze worden vaak geprezen om hun effectiviteit en vermogen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen.

Door hun voortdurende investeringen in duurzame reinigingstechnologie en innovatieve productiemethoden, blijft Werner & Mertz een leider in de industrie en zet het zich in voor een schonere en duurzamere toekomst.

Wanneer kiezen voor Werner & Mertz?

 • Als je waarde hecht aan duurzaamheid en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk, zou je kunnen kiezen voor Werner & Mertz omdat zij zich inzetten voor milieuvriendelijke productiemethoden en het gebruik van duurzame ingrediënten.
 • Als je op zoek bent naar hoogwaardige en effectieve reinigings- en verzorgingsproducten die veilig zijn voor zowel jou als het milieu, zou Werner & Mertz een goede keuze kunnen zijn vanwege hun expertise op het gebied van duurzame reinigings- en verzorgingsproducten.
 • Als je als bedrijf op zoek bent naar duurzame en innovatieve oplossingen voor schoonmaak- en onderhoudsproblemen, zou je kunnen kiezen voor Werner & Mertz vanwege hun uitgebreide kennis en ervaring in het leveren van duurzame en effectieve reinigings- en verzorgingsproducten.
Vorig artikel Nieuw! Huidbeschermende UV-Lotion met SPF-50
Volgend artikel Inzamelen van statiegeldblikjes doe je met CANman