Doorgaan naar inhoud

Sponsoring

Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijke pijler in onze bedrijfscultuur. Wij vinden dat wij als Doetinchemse onderneming een steentje bij kunnen en moeten dragen aan lokale initiatieven en aan het verenigingsleven zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten, ze kunnen samenwerken en tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Hierbij een kleine greep uit de verschillende activiteiten die wij ondersteunen:


Swim to Fight Cancer Doetinchem

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!


Amphion Cultuurbedrijf

Jaarlijks ontvangt Amphion duizenden theaterliefhebbers en biedt hun een afwisselend programma van hoge kwaliteit. Theater hoort bij het leven. Het zet aan tot nadenken, prikkelt, ontroert, laat u lachen… en bovenal brengt het mensen bij elkaar! Om voorstellingen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden dragen wij graag een steentje bij.


De Graafschap

De Graafschap is meer dan voetbal. De Graafschap is een club met een sterke regionale inbedding en een economische en maatschappelijke functie. De Graafschap is een ontmoetingsplaats voor de regio. Sterker, zij leggen verbindingen in de regio op sociaal maatschappelijk en economisch gebied.


Stichting Carnaval Leutekum

Stichting Carnaval Leutekum is in het leven geroepen ter bevordering van de carnavalsactiviteiten in Doetinchem. De stichting is met name verantwoordelijk voor de Leutekumse Galazitting in Schouwburg Amphion en de activiteiten in en rond de Spiegeltent op het Simonsplein. Om ieder jaar weer een heus spektakel neer te kunnen zetten, waar jong en oud 4 dagen feest kunnen vieren, is hulp nodig. Hier werken wij graag aan mee!


Festival Achterland

Ieder jaar met Pinksteren is de op Bleek in Doetinchem het gezelligste dorp van de Achterhoek te vinden; Achterland! Het land waar we het leven vieren, genieten van de beste bands, het mooiste theater, het lekkerste eten, de leukste tentjes en waar we niet rennen maar zweven. Een feest voor jong en oud. Dit initiatief omarmen wij volledig om het simpele feit dat wij hier zelf ook van genieten met onze familie en vrienden, zonder hulp van het bedrijfsleven is een dergelijk evenement niet te realiseren. Een feestje om naar uit te kijken!


Zorgbus

Voor het vervoer van en naar de dagbestedingen en dag uitstapjes zijn de ouderen met een zorgvraag aangewezen op goed en aangepast transport. Samen met ondernemende collega’s hebben wij een bedrage geleverd aan de zorgbus. Zo kunnen de ouderen, vaste bewoners en tijdelijke cliënten gezellig naar de dagbesteding voor de invulling van een mooie dag.


Sportverenigingen

Regelmatig bewegen is een van de beste remedies voor het verbeteren van het humeur en het krijgen van energie. Daarnaast is het goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten. Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het gewicht. Daarnaast verhoogt het de weerstand en helpt het om stress kwijt te raken. Genoeg redenen voor Doseer om de sport te stimuleren en ondersteunen. Wij sponsoren onder andere onderstaande verenigingen:

Doseer Reinigingsmiddelen Sponsor van Betaald Voetbal de Graafschap BV