Doorgaan naar inhoud

Missie & Visie

Missie en Visie 

Missie

Missie en Visie Doseer ReinigingsmiddelenOnze missie is om samen met onze klanten en partners een duurzaam schone omgeving te creëren, waarbij persoonlijk contact en hoge mate van service centraal staan. We zetten ons in voor het bieden van milieuvriendelijke, efficiënte en hoogwaardige schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een gezondere en schonere wereld. Als een maatschappelijk betrokken bedrijf in de regio Achterhoek, streven we ernaar om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die bijdragen aan hun succes en welzijn.

Onze inzet voor samenwerking, duurzaamheid en verantwoord ondernemen is geworteld in alles wat we doen. We zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om onze producten en diensten te verbeteren, onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Visie

Onze visie is om een toonaangevende partner te zijn in de schoonmaakbranche, die een blijvende positieve impact heeft op het milieu en de samenleving in de regio Achterhoek. We streven ernaar om de voorkeursleverancier te worden voor duurzame en innovatieve schoonmaakoplossingen, waarbij persoonlijk contact, samenwerking en hoge mate van service gewaardeerd worden.

We zien een wereld voor ons waarin bedrijven, gemeenschappen en individuen samenwerken om een duurzame balans te vinden tussen welvaart, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We streven ernaar om een katalysator te zijn voor verandering, door het bevorderen van bewustzijn, educatie en betrokkenheid rond milieuvriendelijke oplossingen en duurzame keuzes in de schoonmaaksector.

Onze visie is om een wereld te creëren waar 'Samen, Duurzaam, Schoon' de norm is, en waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen
aan een betere, schonere en gezondere toekomst.

De naam Doseer

De naam Doseer is een weerspiegeling van onze toewijding om de perfecte balans te vinden in het doseren van schoonmaakproducten en -diensten,
zodat we onze klanten en het milieu optimaal kunnen ondersteunen.

Samen Duurzaam Schoon Doseer Reinigingsmiddelen