Doorgaan naar inhoud

Over Doseer

Doseer Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken wij vol enthousiasme en plezier om onze klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport. Wij geven graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Wij zijn leverancier van onder andere toiletpapier, handdoekpapier, poetspapier, handverzorgingsproducten, vaatwasmiddelen en uiteraard alle bijbehorende dispensersystemen. Daarnaast leveren wij een breed pakket aan stofzuigers, schrob-zuigmachines, hygiënisch borstelwerk, disposables, kaarsen en bedrukte servetten. Wij staan garant voor producten van een goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Als groothandel richten wij ons op de horeca, midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en grootverbruikers. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Ook komen wij vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Wij geven je graag advies!

Wij zijn Doseer

Doseer heeft een enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan jou optimaal te bedienen in je schoonmaakstrategie. Schoon, fris en snel, dat is Doseer.

Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0314 - 74 03 20 of info@doseer.nl

Hendrik Jan
Verkoop
06-21273490
hendrik@doseer.nl

Jeroen
Verkoop
06-14420868
jeroen@doseer.nl

Sanne
Administratie & HR
06-11292248
sanne@doseer.nl

Eef
Logistiek

Pieter
Logistiek


Interesse of advies van ons nodig?

Heb je interesse in onze diensten? Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Kom je er even niet uit en heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel of mail ons.