Doorgaan naar inhoud

Branches

Doseer, actief in iedere branche!

Iedere branche heeft zo zijn eigen schoonmaak vraagstukken waarop wij kunnen inspelen.
Ons brede assortiment aan schoonmaakmiddelen, - materialen, -machines en overige hygiënesystemen zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing voor u in huis hebben.

Bent u op zoek naar een nieuwe sanitaire inrichting? Wilt u verduurzamen en besparen op uw vaatwas? Bent u op zoek naar bijscholing van uw schoonmaakpersoneel?
Doseer staat graag voor u klaar; 'Samen, Duurzaam, Schoon'!

Onze inzet voor samenwerking, duurzaamheid en verantwoord ondernemen is geworteld in alles wat we doen. We zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om onze producten en diensten te verbeteren, onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Als groothandel richten wij ons op

De branches zorg, onderwijs, schoonmaak, industrie, horeca, sport en recreatie, zowel, groot, midden- en klein bedrijf, hier vallen ook de overheidsinstellingen en grootverbruikers onder. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Ook komen wij vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Wij geven je graag advies! 

 
Onze missie is om samen met onze klanten en partners in de verschillende branches een duurzaam schone omgeving te creëren, waarbij persoonlijk contact en hoge mate van service centraal staan. We zetten ons in voor het bieden van milieuvriendelijke, efficiënte en hoogwaardige schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een gezondere en schonere wereld. Als een maatschappelijk betrokken bedrijf in de regio Achterhoek, streven we ernaar om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die bijdragen aan hun succes en welzijn.

Doseer, thuis in elke branche

                                                                            Zorg Doseer Reinigingsmiddelen            Schoonmaak Doseer Reinigingsmiddelen            Onderwijs Doseer Reinigingsmiddelen            Horeca Sport en Recreatie Doseer Reinigingsmiddelen            Industrie Doseer Reinigingsmiddelen