Doorgaan naar inhoud

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden Doseer Reinigingsmiddelen

Wij zetten ons in voor het creëren van een duurzaam schone omgeving. Dit doen wij door middel van klantgerichte oplossingen, innovatie, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid, terwijl we een sterke bedrijfscultuur opbouwen die onze kernwaarden van persoonlijk contact en uitstekende service weerspiegelt.


'Bij Doseer zijn we er trots op dat we samen met jou een schone gezonde en duurzame omgeving creëren.' 
Dit proberen we te realiseren middels onze kernwaarden:
 

 


Duurzaam partnerschap
We geloven in het opbouwen van langdurige, duurzame relaties met onze klanten, waarbij samenwerking en groei centraal staan.

Lokale verbondenheid
Als trotse regionale speler begrijpen we de specifieke behoeften van onze gemeenschap en zetten we ons in om de lokale economie en het milieu te ondersteunen

Persoonlijke benadering
Bij Doseer draait alles om jou. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en oprechte relaties, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Communicatie
We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor korte lijnen en een soepele samenwerking, zodat we snel en effectief kunnen inspelen op jouw behoeften.

Innovatie
We blijven innoveren en investeren in duurzame en efficiënte oplossingen om onze klanten te kunnen blijven voorzien van de beste producten en diensten.

Betrouwbaarheid
Je kunt op ons rekenen. Wij staan voor betrouwbaarheid in alles wat we doen, van het nakomen van afspraken tot het leveren van hoogwaardige schoonmaakproducten.

Klantgerichtheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We zetten ons in om uitzonderlijke service te bieden en je unieke behoeften te begrijpen en vervullen.