Doorgaan naar inhoud

Klantverhalen

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck
Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Klant aan het woord

Facility Groep Nederland is een echt hands on bedrijf en heeft ruim 400 medewerkers die dagelijks bij veel opdrachtgevers aan het werk zijn. Het is dan prettig dat je dan een partner hebt die goed bereikbaar is en zelf ook zeer snel kan handelen. De lijnen zijn kort en dat is heel fijn werken voor ons daarnaast is de prijs kwaliteitsverhouding kloppend.


Doseer geeft onze mensen ook trainingen en instructies op het gebied van de nieuwste schoonmaakmaterialen en middelen en neemt daarbij periodiek ook schoonmaakinnovaties mee iets wat wij als facilitair specialist zeer belangrijk vinden. Wij vinden het ook fijn dat wij rechtstreeks zaken doen met de eigenaren Hendrik Jan en Jeroen. Zij zijn dus op de hoogte van de wensen, eisen en beloftes van ons partnership. Dit resulteert voor ons in directe servicegerichtheid en een inmiddels langdurige samenwerking.

Floris Smeitink
Commercieel Manager Facility Groep Nederland

Klant aan het woord

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van Doseer.nl op obs Hogenkamp in Doetinchem. Naast een goede service is er altijd ruimte voor overleg en krijgen we deskundig advies op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Een mooi passend aanbod voor onze school.

Joost van Kampen
Directeur School Hogenkamp

Klant aan het woord

Wij vinden het belangrijk om Achterhoekse partners aan ons te binden waar wij langdurige samenwerkingen mee aan willen gaan. Doseer is zo’n partner. Al jaren verzorgen zij voor ons de hardware en producten in de sanitaire ruimtes in het gehele stadion en op onze trainingslocatie. Ook de vaatwasmiddelen en linnewas doseersystemen zijn door hun geadviseerd en geinstalleerd. Doseer is door al die jaren een zeer betrouwbare partner gebleken. Servicegericht, Achterhoekse mentaliteit en kwaliteit sluiten naadloos aan bij onze kernwaarden: samen, eerlijk en D’RAN!

Bram Huntink
Event & Facilitair manager Betaald voetbal de Graafschap

Klant aan het woord

“Al jarenlang zijn wij als Achterhoeks bedrijf buitengewoon tevreden met Doseer.nl als onze leverancier. De kwaliteit van hun producten en uitstekende service hebben keer op keer aan onze verwachtingen voldaan. Vooral het persoonlijk contact met het team van Doseer.nl heeft voor ons een meerwaarde.”

Haico Zandvoort
Zandvoort Draadindustrie

Klant aan het woord

Afspraak is afspraak bij Doseer. Geen vraag is teveel. De service is uitmuntend. Moet er snel een nieuwe dispenser opgehangen worden of een extra levering, dan staat Doseer voor ons klaar.

Bart-Jan Hallers
Eigenaar Landgoed Rhederoord