Doorgaan naar inhoud

Horeca & Recreatie

Gastvrijheid, klantgerichtheid en klantbeleving versus hygiëne en reinigingsmiddelen. Wat zijn de overeenkomsten en hoe kan Doseer.nl het verschil maken? De gastvrijheid en beleving die gasten bij u ervaren, hangt in hoge mate samen met de kwaliteit en eerste indruk van de schoonmaak van uw bedrijf. We kennen allemaal het gezegde ‘you never get a second chance to make a first impression’. Doseer.nl kan bijdragen aan dit schone, optimale WOW-effect!

Dit doen we door met u mee te denken en te werken aan een schone, HACCP-conforme omgeving. Daarnaast komen we graag bij u op locatie om uw medewerkers niet alleen te trainen maar ook wegwijs te maken in het toepassen van de juiste protocollen. Zo werken we samen aan een schone en hygiënische bereidings- of verblijfsplek.

Contact opnemen?

Duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaam werken betekent niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mensvriendelijk werken. Motiveer en inspireer uw medewerkers door te werken met gecertificeerde (ecologische) en duurzame producten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het welzijn en bewustzijn van uw medewerkers. Onze duurzame en hoog geconcentreerde producten dragen niet alleen bij aan het beste schoonmaakresultaat, maar ook aan het reduceren van het verpakkingsmateriaal.

Van HACCP en Hygiënecodes tot voedselveiligheid: op maat, praktijkgericht en hooggewaardeerd.

Of het nu gaat om gestructureerde methodes om alle relevante gevaren in levensmiddelen te elimineren of het analyseren van de gevaren in het productieproces. Doseer.nl is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van officiële metingen en audits. Te denken valt aan:

  • Kwaliteitsmetingen (VSR- KMS)
  • Dagelijkse metingen (VSR- DKS+)
  • Belevingsmetingen (VSR- KBS)
  • 0-Metingen
  • HACCP audits (grootkeuken in zorginstellingen / horeca/ kleinschalige keukens)
  • Trainingen (schoonmaak-trainingen en HACCP trainingen)

Audit

Wenst u een controle of extra check op uw HACCP beleid, zoekt u een onafhankelijke beoordelaar? Neem dan contact met ons op. Doseer.nl voert audits uit op het naleven van de hygiënerichtlijnen die in de hygiënecode staan vermeld. U krijgt alle handvaten aangereikt voor het opstellen en het naleven van een hygiëneplan. Dit plan wordt vervolgens door onze HACCP deskundige beoordeelt, zodat u voldoet aan de eisen. (link met meer info naar juiste landingspagina)

  • Advies op maat
  • Producttraining op locatie
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Vaatwas & keukenconcept met audit

Gratis* nieuwe sanitaire inrichting - “Pimp your toilet”.

Is uw sanitaire ruimte aan een opknapbeurt toe? Doseer.nl beschikt over een breed assortiment en meerdere dispenserlijnen, van kunststof tot RVS, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en nemen u het werk uit handen. Doseer.nl hangt namelijk de dispensers kosteloos* voor u op.

Uniek ‘Pimp your toilet’!

Heeft u altijd al uw toilet willen “pimpen”. Doseer.nl kan uw dispensers personaliseren naar wens. Om tot het gewenste resultaat te komen kunt u zelf een ontwerp aanleveren of maken wij samen met onze vormgever een ontwerp voor u. Voor meer informatie, neem contact met ons op

*image*

Hygiënisch borstelwerk

Bezems, vloertrekkers, handtrekkers en borstels die voldoen aan strenge hygiëne eisen. De vloertrekkers, bezems, borstels en luiwagens van Hillbrush zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de voedsel- en drank verwerkende industrie, maar ook voor wellness, badkamers en professionele keukens. De borstels en vloertrekkers zijn bestand tegen hoge temperaturen en zeer duurzaam in gebruik. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u wegwijs kunnen maken in de wereld van het hygiënisch borstelwerk.

Vaatwassystemen

Voor elk type vaatwas het juiste middel adviseren, dat is wat ons dagelijks bezig houd. Betreft het een industriële of bedrijfsmatige vaatwasmachine? Is er een mogelijkheid om de machine aan te sluiten op een doseersysteem of moet de vaatwasmachine gevuld worden door middel van handmatige dosering? Welke hardheid heeft het water? Wordt er gebruik gemaakt van een waterontharder? Dit zijn enkele vragen die wij in kaart brengen voordat wij het juiste product aan u adviseren. Wij werken hierin samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Ecolab, Diversey en Werner en Mertz. Door deze samenwerking kunnen wij iedere locatie voorzien van het beste advies!

Klant aan het woord

“Vragen met betrekking tot materialen en middelen worden binnen een uur beantwoord. Zoeken naar een alternatief van een product waar we niet tevreden over zijn, is geen probleem en wordt ook opgelost. Een andere kracht is het samen nadenken welke producten in gezet kunnen worden voor een veilige omgeving wat betreft medewerkers en patiënten.”


“Doseer.nl heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van materialen en middelen is goed. Dure producten en materialen willen niet altijd zeggen dat deze ook beter zijn. Voor ons ligt Doseer.nl “om de hoek”. Er kan snel geschakeld worden mochten er producten missen en direct nodig zijn.”

Francis Schilderinck – Senior medewerker facilitair Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Meer informatie nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op