Doorgaan naar inhoud
Klantportaal Doseer Reinigingsmiddelen

Ontdek de voordelen van ons Klantportaal!

Bij Doseer streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste tools en ondersteuning te bieden. een van onze meest krachtige hulpmiddelen is ons klantportaal. In deze blogpost willen we de vele voordelen van ons klantportaal onder de aandacht brengen en uitleggen waarom het de moeite waard is om het te gebruiken. 

Wil ook jij graag gebruik maken van het klantportaal? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@doseer.nl 

  1. Altijd en overal toegang
    Ons klantprotaal biedt 24/7 toegang tot al jouw belangrijke gegevens en functies. Of je nu op kantoor werkt, onderweg bent of vanuit huis werkt, je kunt altijd inloggen om een bestelling te plaatsen of bestellingen te beheren.

  2. Real-Time inzichten
    Met ons klantportaal heb je direct toegang tot alle actuele gegevens.

  3. Eenvoudig bestellingen plaatsen
    Het plaatsen van bestellingen was nog nooit zo eenvoudig. Ons klantportaal biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en efficiënt nieuwe bestellingen kunt plaatsen.

  4. Orderhistorie bijhouden
    Houd eenvoudig je orderhistorie bij. Je hebt namelijk toegang en een overzicht van alle eerdere bestellingen, inclusief deatils zoals besteldatum, de producten, hoeveelheden en statussen. Dit maakt het gemakkelijk om eerdere bestellingen te herhalen, facturen te controleren en eventueel jouw voorraadbeheer te optimaliseren.

  5. Facturen beheren
    Beheer alle facturen op één centrale plek. Ons klantportaal maak het eenvoudig om facturen te bekijken en te downloaden. 

  6. Bestellijsten en prijsafspraken
    Samen stellen wij jouw eigen bestellijst samen. Zo kunt je makkelijk bestellingen te plaatsen zonder alles opnieuw int e voeren. Dit bespaart tijd en zorgt voor een soepel bestelproces.

  7. Afleverlocaties beheren
    Beheer meerdere afleverlocaties binnen ons klantportaal. Geef eenvoudig adressen door. Dit is vooral handig voor bedrijven met meerdere vestigingen of leveradressen.

  8. Ordernummers volgen
    Volg orders nauwkeurig met unieke ordernummers. Ons klantportaal biedt de mogelijkheid om de status van order te volgen van plaatsing tot levering. Dit verhoogt de transparantie en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortang van je orders.

Ervaar de voordelen zelf

We nodigen je uit om de voordelen van ons klantportaal zelf te ervaren. Maak jij nog geen gebruik van ons klantportaal, neem dan contact met ons op en ontdek hoe je dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger, efficiënter en effectiever kan maken. Ons team staat klaar om je verder te helpen.

Bel met ons team: 0314-740320
Of mail naar: info@doseer.nl

Volgend artikel Nilfisk voorjaarsactie - Topaanbieding voor vloerreiniging