Doorgaan naar inhoud
Klantportaal Doseer Reinigingsmiddelen

Ontdek de voordelen van ons Klantenportaal!

Bij Doseer streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste tools en ondersteuning te bieden. Eén van onze meest krachtige hulpmiddelen is ons klantenportaal. In deze blogpost willen we de voordelen onder de aandacht brengen en uitleggen waarom het de moeite waard is om het te gebruiken. 

Wil ook jij graag gebruik maken van het klantenportaal? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@doseer.nl 

 1. Altijd en overal toegang
  Ons klantenportaal biedt 24/7 toegang tot al jouw belangrijke gegevens en functies. Of je nu op kantoor werkt, onderweg bent of vanuit huis werkt, je kunt altijd inloggen om een bestelling te plaatsen of bestellingen te beheren.

 2. Real-Time inzichten
  Met ons klantenportaal heb je direct toegang tot alle actuele gegevens.

 3. Eenvoudig bestellingen plaatsen
  Het plaatsen van bestellingen was nog nooit zo eenvoudig. Ons klantenportaal biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en efficiënt nieuwe bestellingen kunt plaatsen.

 4. Orderhistorie bijhouden
  Houd eenvoudig je orderhistorie bij. Je hebt namelijk toegang en een overzicht van alle eerdere bestellingen, inclusief details zoals besteldatum, de producten, hoeveelheden en statussen. Dit maakt het gemakkelijk om eerdere bestellingen te herhalen, facturen te controleren en eventueel jouw voorraadbeheer te optimaliseren.

 5. Facturen beheren
  Beheer alle facturen op één centrale plek. Ons klantenportaal maakt het eenvoudig om facturen te bekijken en te downloaden. 

 6. Bestellijsten en prijsafspraken
  Samen stellen wij jouw eigen bestellijst samen. Zo kunt je makkelijk bestellingen plaatsen zonder alles opnieuw in te voeren. Dit bespaart tijd en zorgt voor een soepel bestelproces.

 7. Afleverlocaties beheren
  Beheer meerdere afleverlocaties binnen ons klantenportaal. Geef eenvoudig adressen door. Dit is vooral handig voor bedrijven met meerdere vestigingen of afleveradressen.

 8. Ordernummers volgen
  Volg orders nauwkeurig met unieke ordernummers. Ons klantenportaal biedt de mogelijkheid om de status van order te volgen van plaatsing tot levering. Dit verhoogt de transparantie en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortang van je order.

Ervaar de voordelen zelf!

We nodigen je uit om de voordelen van ons klantenportaal zelf te ervaren. Maak jij nog geen gebruik van ons klantenportaal? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe je dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger, efficiënter en effectiever kan maken. Ons team staat graag klaar om je verder te helpen.

Bel met ons team: 0314-740320
Of mail naar: info@doseer.nl

Volgend artikel Nilfisk voorjaarsactie - Topaanbieding voor vloerreiniging